Öppen Träffpunkt den 30 maj kl. 18.00

Varmt välkommen till Öppen träffpunkt på Västmannagatan 92. Vi har öppet varje vecka för dig som har förlorat en närstående i självmord. Vi erbjuder stöd från efterlevande till efterlevande.

Jämna veckor träffas vi på torsdagar.

Udda veckor träffas vi på onsdagar.

Samtalet börjar kl 18.00 men kom gärna en stund innan.

Hur går det till på Öppen Träffpunkt?

På Öppen Träffpunkt får du träffa andra i samma situation. De samtalsledare du träffar här är själva efterlevande. Vi kan inte erbjuda professionella insatser utan vi agerar kamratstödjande med våra egna erfarenheter som grund. Allt som kommer till uttryck i rummet ska stanna i rummet och du berättar bara så mycket som du känner sig trygg och bekväm med. Ibland är det skönt bara att sitta tyst i gemenskapen. Vi bjuder på kaffe/te och något litet tilltugg.

Träffarna pågår i cirka två timmar men man stannar bara så länge man vill.

Du behöver inte anmäla dig i förväg, det är bara att komma.

Vi ber dig att undvika parfym och andra starka dofter inför ditt besök hos oss då många är allergiska.

Om det någon gång skulle hända att vi tvingas ställa in Öppen Träffpunkt försöker vi att i så god tid som möjligt meddela detta på vår hemsida. Vi hoppas på förståelse i sådant fall.

Enskilt stöd

Om du känner att det är svårt att orka besöka Öppen Träffpunkt första gången så hör av dig. Vi kan då komma överens om en tid då du får komma enskilt. Ofta kan vi ordna så att vi till exempel träffas en timme innan, eller gör sällskap in. Vi försöker också att i möjligaste mån göra hembesök.

Familjer med barn

Familjer som vill komma hit tillsammans med barn under 18 år vill vi träffa separat. Ta i sådant fall kontakt med oss i förväg. Det är inte lämpligt att barn under 18 år sitter med på Öppen Träffpunkt.

Varmt välkommen!

All vår verksamhet bedrivs i samarbete med Sensus Studieförbund i Stockholm.