Kontakt

Kontakta SPES i Stockholm

e-post: kontakt@spesistockholm.se
telefon: 070-499 93 17

Besöksadress

Polhemsgatan 34, Stockholm. Tunnelbana till Fridhemsplan, därifrån 500 meters promenad. Alternativt busslinje 1, hållplatsen heter Celsiusgatan.

Postadress

SPES i Stockholm
Box 379
101 27 STOCKHOLM

Brev adresserade till vår besöksadress Polhemsgatan kommer tyvärr inte fram så om du vill skicka vanlig post till oss måste boxadressen användas.

Styrelse

Styrelsen består av både kvinnor och män i olika åldrar och samtliga har själva mist en eller flera närstående i självmord. Tillsammans har vi lång erfarenhet av och kunskap kring självmord och sorgen som efterlevande. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Ordförande Pirjo Stråte
Tel: 070-499 93 17
E-post: pirjo.strate@spesistockholm.se

Pirjo kom till SPES efter att hennes son Johan tagit sitt liv 1997. Senare förlorade Pirjo även sin man genom självmord. I tjugo år har Pirjo hållit i samtalsträffar och olika stödgrupper. Hon är även engagerad i frågor som rör brukarinflytande och suicidprevention i den yttre miljön. Pirjo är också vice ordförande i Riksförbundet SPES. Målet är att rädda liv, och Pirjo betonar att suicidefterlevande är en stor riskgrupp. Innan pensioneringen arbetade Pirjo inom kommunen med uppsökandeverksamhet hos äldre.

Pirjo Stråte